Najnovšie recenzie zo sekcie Zdvíhacie stoly a plošiny
- Cena, funkčnosť
- Lacné spracovanie
Kvalita produktu zodpovedá cene, takže sa nedá porovnať s profesionálnymi zdvihákmi, ale môj účel to splnilo.
- Cena a funkcnost
Dobrá pomôcka
- tento zdvihak je velkym pomocnikom pri praci so sadrokartonom
- Ľahká manipulácia
Výborný pomocník.
Zatial sme spolu osadili len par platni, ale javi sa to byt prima partak. Manual na zostavenie stroja je trochu dietny a nie uplny, ale prizorny clovek by nemal mat problem dat to intuitivne do kopy.
Treba trosku praxe aby clovek vychytal muchy pri praci so zdvihakom. Napr. navijak moze niekedy zavadzat ;-). Myslim, ze sa dake mensie problemy este vyskytnu ako napr dvihanie mensich formatov platni. Urcite je ale tento stroj velka pomoc ked ste na sadrovy plafon sam.
Este jedna vec...kolieska su mensie a tvrdsie. Treba si preto podlahu vyzametat. Nebudete tolko nadavat ked vam kamienok blokne koliesko ;-)
- spokojnosť
doteraz málo použitý,
- zdvihák plní účel. určite odporúčam ho kúpiť, aby uľahčil prácu.
práca so zdvihákom je omnoho jednoduchšia a rýchlejšia
- richlá reakcia na objednavku
- Rýchla montáž
- Dobry
Spokojný z dopravov. Richla montáž a v prípade prepravy zaberá malo mieste v aute.
- Len odporucam, kvalita, lahka manipulacia
- Kvalitny vyrobok, lahka manipulacia, usetri min.dvoch ludi, vrelo odporucam
- SUPER POMOCKA.
- Da sa velmi lahko zlozit aj rozlozit
- Manipulaciu zvladne kazdy
- Kvalitny zdvihak
- Dobra cena
- Nahradi min.dvoch ludi
- Pri demontazi troch casti zdvihaka sa zmesti aj do mensieho auta
- Dobra kupa super cena
maximalne spokojny.
- Je to slabo natrete farbou aj to nie vsade, je to privelmi prehute na stycnej bodoch, treba tam popodkladat nieco aby to bolo v rovine. Nohy tak isto nedrzia na dvojom mieste maju velky vykyv.
- V celku sa to sice da pouzit, ale ma to dost nedostatkov, no asi je to v ramci tej lacnej ceny, neviem si predstavit co je to este slabsia verzia tohto.
Zobrazujem 21 - 40 zo 49 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »